🧚 Ben zaten 3D filmleri pek sevmiyorum. Ve bence Winx serisi de bu çekim tekniğine pek uymamış iki boyutlu daha iyi onun dışında filmin konusu da pek iyi değildi. 🧚 Bu yaşa geldin hala çocuk filmi mi izliyorsun diyecekler için.…devamı🧚 Ben zaten 3D filmleri pek sevmiyorum. Ve bence Winx serisi de bu çekim tekniğine pek uymamış iki boyutlu daha iyi onun dışında filmin konusu da pek iyi değildi.
🧚 Bu yaşa geldin hala çocuk filmi mi izliyorsun diyecekler için. EVET bu seri benim tüm çocukluğum. Sonradan seri çok vasat saçma bir yere gitse de özellikle ilk 3 sezonu ve kayıp krallık filmini çocukluğumdan beri arada açar izlerim. Bu evreni gerçekten çok seviyorum. Benim safe place'im bu evren.
🧚 Fakat bu filmi pek beğenmedim. İlk filmde tarihe karışan üç eski çag cadısı kaliteli düşman yokluğundan geri hortlatılmış. Aynı Winx ekibi ve uzmanlar toplanıp bu eski çağ cadılarını ve trix'i yenmeli ve iyi sihiri kurtarmalı. Aslında konu o kadar kötü değil normalde fakat Bloom'un aile ve aşk dramalarını izlemek bir yerden sonra bayıyor. Ayrıca animasyon kalitesi ilk filme göre çok kötüydü. Keşke hiç 3D animasyona geçmeselerdi çizimleri bir türlü gözüm ısırmadı. Ve evrene aşırı yabancılık çektim yine de benim gibi küçüklükten itibaren bu evreni izleyerek büyüdüyseniz izleniyor.