Carry on my wayward son There’ll be peace when you are done Lay your weary head to rest Don’t you cry no more No more. (Kansas - Carry on my wayward son) İlk birkaç sezon her bölüm yeni konu işlenerek…devamıCarry on my wayward son
There’ll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don’t you cry no more
No more.
(Kansas - Carry on my wayward son)
İlk birkaç sezon her bölüm yeni konu işlenerek heyecanla yeni bölümleri izlemek istiyorsunuz. Daha sonra konular ciddileşince uzunca bölümlere yayılıyor. Ruhlar, vampirler, zombiler(demişken John’un cehennemden kaçarak TWD evrenine Negan olarak gelişini tebrik ederim) türlü yaratıklar, iblisler, melekler, peygamberler ve tanrı içermesiyle çoğu kurgusal evreni tek bir dizide görüyorsunuz. Bir tek uzaylı göremiyorsunuz dizide yoksa Scooby Doo evrenini bile görüyorsunuz. Dean’in sürekli ölüp ölüp tekrar dirilmesine karşın bir süre sonra ölünce “ay öyle mi fazla özletme ama bizi görüşürüz” diyor, Sam’in pms dönemleriyle uğraşıyor, koskoca melek Castiel’i türlü günahlar işlerken yakalıyor ve melekleri-iblisleri-peygamberleri tek bir parmak şıklatmakla toz eden Lucifer’ın bile bunlarla baş edememesi yetmezmiş gibi son sezonda da bölüm sonu canavarı tanrıya kafa göz dalıyorlar çünkü adamların godmode’u açık kalmış.
Dizideki oyuncular yaşlanırken, ben büyüdüm. O çocuksuluğum, neşem, masumiyetim yavaş yavaş solmaya başlarken izliyordum ben bu diziyi. Ama bu süreçte bu dizinin her bölümünü izlerken sanki solmamış gibiydi bunlar tamamiyle safe zonedu benim için. Castiel o anaçlığıyla annem, Dean o cesurluğuyla(bi bölümde kediden korkup Sam’in kucağına atlaması hariç) babam, Sam bencilliğiyle küçük kız kardeşim, Crowley yaramaz arkadaşım ve Lucifer da sürekli oyuncaklarımı kıran komşu çocuğuydu benim gözümde. Dile kolay 15 sezonu burada teker teker anlatmamı beklemiyorsunuzdur zaten.
crasisaŞarkının sözlerini okurken müzik eşliğinde olması gerektiği gibi okuyanlar burada mı :)) öyleyse evet efendim siz gerçek bir supernatural fanısınız.
2d
1 beğeni
Yanıtla
promertheusgözümü çok korkutan bi dizi başlamalımıyım emin değilim izlemelimiyim sence
2d
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
najimiUzun bir süredir final sezonunu izlememek için direniyor olsam da Elveda Supernatural. Ya da The Boys’da görüşürüz mü demeliydim..